MEN TANKENE MINE FÅR DU

23. september 2010

http://www.nav.no/Om+NAV/Kontakt+oss



Jeg vet mange, deriblant meg selv, har irritert seg over Nav, og i ren sympati har jeg laget en temmelig virkelighetstro telefonsvareren. Hvis noen Navansatte leser dette og ønsker å ta denne i bruk gjør jeg oppmerksom på at jeg vil kreve en form for honorar for dette, muligens i form av en fast saksbehandler.

"Dette er telefonsvarern til Nav. Vi har som vanlig stor trafikk og/eller ikke nok personale til å svare henvendelsene fra publikum. Du kan taste ditt telefonnummer etterfulgt av firkant for å bli oppringt av en av våre ansatte, men vi anbefaler ikke å skru opp forventningene til at dette vil skje i løpet av de neste ukene.
Hvis du blir satt over til en kundebehandler som ikke kan hjelpe deg ber vi om forståelse for dette, hvis ikke du vet hvem som kan hjelpe deg hvordan skal vi kunne vite dette? I den forbindelse anbefaler vi at du etter å ha blitt satt over feil 5 ganger starter forfra igjen og anlegger en litt krassere tone. Dette fordi vi vet jo alle at den som roper høyest får først malt. For å si det sånn.
Skulle det være en nødssituasjon, tast 1 og tell deretter til 10 da dette har ingen som helst betydning for oss. Det betegnes ikke som nødssituasjon selv om de står i fare for å bli kastet ut av din bolig grunnet ikke utbetalte sykepenger, heller ikke dersom deres helse er sviktende og fortsetter i nedgående retning grunnet vår spesielle form for service. Vi er ikke leger og kan ikke gjøre dem frisk, dog vi har vår fulle rett til å blande oss opp i legenes diagnose og eventuelt prøve å endre denne. Hvis du er i den oppfatning at du ønsker å jobbe men ikke kan så vil vi med en gang fortelle deg at dette ikke stemmer, vi har ingen tiltro til at folk ikke kan jobbe såfremt ikke kroppen din er dekket med gips og/eller du, i likhet med oss, mangler hjernekapasitet.
Hvis du har problemer med innlogging og levering av meldekort på vår hjemmeside så underretter vi dem herved om at du er ikke den eneste. Du er heller ikke den siste da vi ikke forventer at det ikke vil bli forbedringer på dette området heller i den nærmeste fremtid.
Vi ber om at våre ansatte ikke belastes ytterligere med klager fra publikum da dette har en uheldig effekt på vår trivselfaktor på arbeidsplassen. anklager om at utbetalinger skjer fra vår egen lommebok vil ikke bli tatt seriøst, da det foreligger sterk tvil om dette er sant.
Føler du at denne informasjonen var nyttig for deg, tast 2 - hvis ikke legg på.
Denne samtalen vil nå bli satt i kø, vennligst hold linjen og vi vil svare deg, selv om det ikke er sikkert vi kan. Vi ber dem om å ikke stramme løkken ytterligere da dette kun vil medføre flere problemer for vårt vedkommede.
Du står nå som nummer 1958, please hold the line"

(Ps, Nav; jeg bare tuller altså, ikke bruk dette mot meg ved en senere anledning, vi har det jo et ganske ok forhold, akkurat nå)

2 kommentarer:

  1. FANTASTISK BRA ANNE;O) akkurat sånn er de på NAV.
    Klem Sissel

    SvarSlett
  2. Ja sant! Har hørt mye tull om de og erfart selv også, de gir seg sjelden:) Men har ikke noe stress med de akkurat nå, enda:)
    Klem

    SvarSlett