MEN TANKENE MINE FÅR DU

15. april 2010

F(L)Y FAEN



Ja man må få det ut! F(l)y faen så mange som syter og klager unødvendig for at det er flystans! Om man flyr et sted må man innerst inn skjønne at det kan skje ting som hindrer hjemreise og at man da blir litt lenger enn planlagt.

Det som irriterer meg er de som syter over at de ikke får reist til England for å se en jævla fotballkamp! Seriøst? Altså, her er det folk som blir rammet av flystansen av grunner som er litt verre enn å se en kamp eller dra på konsert. Tenk på luftambulansen. Folk som er alvorlig syke og ikke rekker frem med bilambulanse driter sikkert også i om dere går glipp av en kamp.

Andre jeg syns det er verre med er f.eks venninna mi som skulle reise til Polen å gifte seg i morgen! Nå sitter de og er selvsagt lei seg for at alt dette går i vasken, et bryllup som må utsettes er temmelig dyrebart, både psykisk og økonomisk i forhold til å se 22 utro menn løpe rundt etter ei lærkule.
Syns også synd på en mann på 87 som skulle fly for første gang i sitt liv til Spania å feire noe med 60 gjester, det er litt mer tåredryppende enn en kamp som går på tv.

De stakkarene som må være hjem til mors kjøttkaker noen dager ekstra syns jeg heller ikke synd på, og arbeidsgivere skjønner jo om folk blir hindra i å rekke tilbake til jobb i slike omstendigheter.
Klart det er kjipt med penger man taper på hotellopphold etc, men altså en naturkatastrofe er jo nettopp det og da må man vel heller være glad om det ikke går liv tapt.

Andre land rammes av jordskjelv, tsunamier og all slags livskrevende katastrofer - da blir fotball eller noen dager ekstra på Tjøme ganske ubetydelige i forhold. Enkelte finner løsninger, kjører bil, tar tog/buss - ære til dem. Man må se løsninger av og til istedetfor å syte.

Jeg bare sier det.






Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar